Pstrąg Ojcowski




czwartek
11/04/2019





Kucharze – nasza historia



Pstrąg Ojcowski podczas wyjątkowego wydarzenia kulinarnego Kucharze – nasza historia! 11 kwietnia na zaproszenie Polish Chef w gościnnych progach Herbarium Hotel & SPA mieliśmy przyjemność uczestniczyć w uroczystej kolacji degustacyjnej przygotowanej przez kilkunastu młodych, zdolnych szefów kuchni z całej Polski jak i z Europy. W znakomitym, 10-daniowym, findingowym wydaniu polskiej kuchni w jednej z pozycji znalazł się również nasz pstrąg potokowy, przygotowany przez Dawid Klimaniec.
Cały dochód z kolacji jak i z licytacji, która miała miejsce tego wieczoru zostanie przekazany na wyposażenie Sali Doświadczania Świata w klinice onkologicznej Przylądek Nadziei.
Wielkie podziękowania dla Dariusz Antończyk -inicjatora i pomysłodawcy idei Polish Chef! Darku wielkie brava za to co robisz