Pstrąg Ojcowski




sobota
03/10/2020





Marcin Filipkiewicz chef kuchni Relais & Châteaux Hotel Copernicus w Ojcowie!



Współpraca z wybitnymi chefami kuchni, którzy w swojej pracy szczególną wagę zwracają na jakość, pochodzenie oraz sezonowość produktów jest dla nas nie tylko prawdziwą przyjemnością ale również daje nam możliwość podnoszenia świadomości na temat dobrych produktów od lokalnych producentów.
Jednym z takich osób jest właśnie – Marcin Filipkiewicz chef kuchni Relais & Châteaux Hotel Copernicus w Krakowie, który wprost z naszych stawów zaprasza na wyjątkową kolację Food for Change w ramach Slow Food Relais & Châteaux. Podczas wydarzenia Marcinowi, towarzyszyć będą chefowie kuchni z Biały Królik Restaurant z Gdyni. Zapraszamy serdecznie już w najbliższą sobotę 5 października!
Informacje o wydarzeniu: Relais & Châteaux Hotel Copernicus