Pstrąg Ojcowski









Pierwsza plenerowa kolacja Fine Dining w Ojcowie



Pierwsza w Ojcowie, kolacja Fine Dining w plenerze vol. 2 za nami! Cóż to był za wieczór!
Wspaniałe krakowskie restauracje Albertina Restaurant & Wine oraz Trzy Rybki wspólnie wprost nad stawem w Ojcowie przygotowały wieczór pełen wyśmienitych kulinarnych wrażeń!
Szefowie kuchni – Grzegorz Fic i Krzysztof Żurek wraz z całym zespołem jak zawsze spisali się na medal. Do tego niezastąpiony Promotor Kulinarny Bartosz Wilczyński i sommelier Albertina Restaurant & Wine – Jakub Filipek zadbali o cudowną atmosferę oraz najlepszą selekcję Jurajskich Win. Nad wszystkim czuwał Artur Bień bez którego zaangażowania wydarzenie by się nie odbyło.
Dziękujemy i nie możemy doczekać się kolejnej edycji!
Magda i Agnieszka

 

 

Zdjęcia Batat Studio